Några dagar sedan sist.

Händer alltid massa saker, största just nu är väl att jag fyllde 20 år i Fredags :D Helt underbart, fick en del och det kommer firas mer senare med en resa. Har jobbat massor i helgen och haft min bror hemma vilket gjort att hästarna lidit lite. Ska sätta igång allihop i morgon igen, har även sett framemot KM men får se hur det blir, min häst gör det inte lätt för mig och vet inte hur mycket jag kommer kunna rida/träna så ev. blir det ingen tävling. Viktigast att min häst kan bli lite snäll och mår bra :)

Bjuder på en bild på bästa hästen <3


Inte som planerat och bakning

Dagen till ära skulle jag åka och träna men med min klantighet så blev det såklart inte av, red lite smått markarbete med Myran hemma istället vilket jag inte skulle ha gjort. Kan sammanfatta med att det inte gick bra. Joggade även Hälge lite sedan och lät honom galoppera över några upplagda bommar och han kan bara gör en glad :')

Blev klart i stallet ganska tidigt så fick en lugn stund inne innan Diana ville att vi skulle baka lite så hamnade hos henne. Fått klart hur dålig jag är på fia med knuff :( Men vem vare som vann alla vänd tia ;D Får lite tröst där iaf!





Underbara Lördag

Vilken härlig Lördag, inga måsten och underbart väder samt fina hästar. Blev lite fotning med Myran idag tillsammans med Diana på Sackan så blev lite "åka" häst ;)

Hälge var idag så sjukt fin, helt underbar att sitta på och ville aldrig sluta rida. Är riktigt taggad nu! Mango red jag sedan också och även hon skötte sig bra :)

Bjuder på bilder från dagen!

















Finaste hästen <3

Torsdag

Onsdagen bjöd på ostadigt väder och såklart lyckades vi pricka in regnet när vi red ;) Blev ännu en lugn *host* tur med med Sackan och Myran, båda hästarna glada över att allt är som vanligt :) Avslutade turen med att hoppa lite stockar i skogen och efter många om och men så är det j*vligt kul när man väl kommit över ;)

Hälge red mamma och Mango motionerade sig själv i hagen så jag lät henne vila, idag tänkte jag återuppta jobbet i paddocken, har kommit ett litet snäpp upp och ska bli kul och se hur hon är efter vintern.

Har tuvär inga bilder att bjuda på och ska nu besöka tradera en riktigt "farlig" sida att gå in på ;P

Ha en bra dag!

Kan säga 8 veckor!!

Gårdagen

Jag låter gårdagen visas i bilder, roligare att se än massa text ;)








Det färdiga resultatet :)



Kvällen blev inte alls som jag tänkt då jag fick rycka ut på jobb, min häst var nyskodd och jag blev så himla ridsugen så kl. 21 slutade jag och åkte hem och red alla 3 hästar :) Alla hästar va jätte duktiga och skötte sig bra :D


Söndag

Dagen har bestått av en riktigt härligt ridtur med Diana, har njutit! Jag red Hälge och han skötte sig som vanligt bra, blev lite oseriöst jobb på en lägda som kom med på film ;)

Bjuder på en del bilder från dagarna :)

Hälge hade haft riktigt härligt i hagen, såhär fin var han igår när jag tog in honom ;)





Mina älskade hästar imorse vid utsläpp :)


Den bästa hästen som finns, imorgon blir allt återställt igen <3

Shoppning

Har tillbringat dagen i Sundsvall med lite shopping, skulle vara varsam med mina pengar men lyckades såklart hitta något snyggt.

Blev ett grått schabrak med matchande lindor från schockemöhle, riktigt snyggt! Kommer klä min fux riktigt bra ;)


Torsdag

Har jobbat 7-16, har varit en bra dag arbetsdagarna blir alltid roliga när man har bra arbetskamrater. Hästarna får vila idag, är sugen på att åka iväg till Nordvik med Hälge men regnet tar emot och måste lasta ur foder, torv osv ur bilen så det tar emot samtidigt som det kliar i fingrarna ;P

Snart är det klart med sadeln, men såklart tror jag det blivit en miss när hon lagt beställningen så tur att jag är noggrann och kollar allt så kan inte betala in ännu.

Nej nu ska jag fixa med en hel del bilder innan jag går ut till stallet :)



Låter en bild på finaste hästen avsluta detta inlägg! :)

Onsdag = ridning

Såklart har ridning stått på schemat idag, Mango skritt jobbades lite  i paddocken och skötte sig bra. Hälge har jag ridit en sväng med Diana, blev lite klättring & markarbete. Han är bara för underbar att rida helt grym och gör verkligen allt för en =)




Diana & Sackan :)


Snaaart


Bildbomb

Har fortfarande inte visat dom bästa bilderna från Kina, nämligen dom från kinesiska muren. Jag låter bilderna tala för sig kan ändå inte uttrycka i ord hur otroligt det var att se :)











Jag har nu sett 2 av antiken 7 underverk.

  • Kinesiska muren
  • Pyramiderna i Giza
Vi får se vad som blir nästa? ;)

Bra eller ej?

Equipe en databas som samlar alla tävlingar och resultat online, är väldigt bra till mycket och roligt att kunna följa online och se resultat så fort. Dom har även en webshop där man kan köpa bilder från tävlingar. Många tycker det säkert är jätte bra men där är jag inte med, för att ens få en bild med hyffsad storlek så får man betala 100 kr. Har suttit och kollat på många bilder på tävlingar här runt och där jag varit och inte hittat några bilder ens värda att betala för, nu vet jag inte på andra tävlingar har inte kollat alla så detta gäller inte alla.

Det ska vara duktiga fotografer men så många bilder jag sett där inte många är tagna i rätt ögonblick, tycker inte kvaliten på bilder har varit tillräckligt bra. Det kanske bara är jag som är otroligt kräsen men ska man betala 100 kr per bild så vill man väl ändå få valuta för pengarna? Nej ni fotografer får nog allt förbättra er en hel del innan jag börjar överväga att köpa bilder.



Vad tycker ni själva, är det tillräckligt bra bilder för att vara värda sitt pris?

RSS 2.0