Ny plats!

Jag och min vän Diana har beslutat oss för att starta en blogg tillsammans för att göra något skojjigt. Kommer troligen inte att uppdatera denna på ett tag så gå istället in HÄR och följ våran nya blogg som följer vårat (inte alls) galna liv med hästarna ;)


Fy på mig!

Detta är inte bra men säger som min vän vad gör det om 10 år! ;D Har idag *hmm bara varit en sväng till Sundsvall och det resulterade i att ett sådant står i mitt stall :D Kunde inte låta bli när jag fick bättre pris.



Snart landar äntligen detta snygga täcke hemma, som jag har letat efter ett i rätt storlek!


Dagens i Sundsvall

Började dagen med att rida Hälge vilket gick sådär, han hade ingen riktig ork, får ta det lugnt några dagar så känns det nog bättre :)

Åkte sedan till Sundsvall då vi skulle på återbesök med Buster, gick kalas han är för duktig! Shoppade sedan lite, va inte hemma förren sent trots att vi inte köpt mycket men tiden bara rusar iväg.

Fick iaf med mig hem en grimma eftersom Myran tappat sin gamla och även ett par nya bakbenskydd. Kunde även inte hålla mig från ännu ett schabrak, ett champange färgat schockemöhle :D Har varit förälskad i de ett bra tag och idag fick jag äntligen säga att jag är ägare till ett ;)

Lite bas utrustning.


Mitt bara mitt! ;)


Försökte även locka Diana men hon gick inte i fällan ;)

Lördag

Är verkligen värdelös på att blogga just nu :P Men ska försöka ändra mig, händer massor hela tiden nu både bra och mindre bra. Min häst är helt som vanligt, får aldrig en lugn stund ibland blir det bara för mycket. Ridningen går upp och ner, igår ville jag sälja henne och hoppade av riktigt nedstämd efter ridturen och idag vid Sussi träningen så var hon grymt fin. Ja det är Myran i sitt esse, men vad vore jag utan henne? jo ingenting!






:)


RSS 2.0